17 Ocak 2010 Pazar

ROBERT PATTİNSON HAKKINDA HERŞEY YORUMLARI, RÖPORTAJLARI...

Robert , USA Today'in 2008 Top 100 Listesinde!

USA Today gazetesinin, her yıl aralık ayında hazırladığı 2008 yılına damgasını vuran 100 kişiden oluşan "USA Today 2008 Top 100" listesi açıklandı. Robert listede 20. sırada.

Gazete, Robert için "Işıldayan teniyle bu yıl milyonlarca kızın aklını başından alan ve eleştirmenlerce bir aktörden bir superstara dönüştürülen bir oyuncu. Seri tutmasa bile, Pattinson'un saçları filmi ayakta tutmaya yeter" diye yazdı.

Twilight'ın gösterime girmesinden önce Los Angeles Times'la yapılan gözden kaçmış bir röportajda, Robert film'in soundtrack albümüne yaptığı katkının yarattıklarından etkilendiğini ve ileride müzikle ilgili daha çok gündeme gelebileceğini vurguladı.

22 yaşındaki Pattinson "Eğer oyunculukta başarısız olursam müzik benim yedek planım" dedi.

Filme 2 şarkıyla destek olan ve şarkılarından biri yani "Never Think" orjinal soundtrack albümüne konulan oyuncu, zamanında BBC'nin birkaç müzikal kahramanlarınan etkilendiğini, 12 yaşında Eminem'i idolü haline getirdiğini, raple gerçekten iç içe olduğunu ve Jamiroquai'den Jay Kay'in de onu etkileyenlerden biri olduğunu söyledi.

Twilight fanları'nın Pattinson'ın filmin başarısından yararlanıp bunu müzik kariyerine yansıtma planları yapmasından endişelmelerine gerek yok.

"Benim korktuğum, bir müzik kariyeri yada başka bir şey yapmaya çalıştığım gibi gözüküyor olması" diyor. "Gerçekten bu işten kar sağlamaya çalışıyor gibi görünmek istemiyorum.Umarım hakkımda bu tarz şeyler düşünülmez. Bir video klip çekmek yada ona benzer bir şeyler yapmayı düşünmüyorum."


0 yorum:

Yorum Gönder